Onze jobaanbiedingen

Selecteer een afdeling
Finance
Business
Control

Ons team werkt voor alle formules van de Maxeda DIY Group. Het is onze missie om de business te supporten door onder andere te zorgen voor goede rapportages en analyses, partner te zijn voor de day to day business en door de business vanuit financieel oogpunt uit te dagen om zo samen te werken aan de organisatie van nu en van de toekomst.

Vacatures
Marketing &
Communications

Brico, met zijn drie winkelsformats, is de nummer 1 DHZ van België.
Marketing werkt aan 4 groeipijlers: het versterken van onze merken, de online versnelling om de groei van Brico te stimuleren, het opbouwen van klantprofielen om de klantloyaliteit te stimuleren en we werken aan een verschuiving naar communicatie op maat.
de afdeling marketing bestaat uit drie disciplines:

  • Marketing communicatie, verantwoordelijk voor alle communicatie die wij maken. Van televisie en radio commercials, tot de wekelijkse folders en het instore materiaal wordt hier vorm gegeven.
  • Trading: zij bepalen de commerciële kalender. Wanneer moeten we welke promoties inzetten op welke categorien om maximaal traffic in de winkels binnen te halen en hoe zorgen we dat we een goede mix vinden, waardoor omzet en marge doelstellingen gehaald worden?
  • Online marketing en sales: In dit team worden alle online activiteiten bestuurd. Belangrijkste doel is om via de online kanalen de traffic naar de winkels en online shop te maximaliseren. Ook wordt sterk gestuurd op online conversie om de online sales te maximaliseren. In dit team wordt ook gewerkt aan CRM: hoe kunnen we onze bestaande klanten verleiden om terug te komen naar onze winkels?

Vacatures
Operations

Vanuit operations zorgen we dat de winkels optimale ondersteuning krijgen bij alle aspecten van onze dienstverlening en het Voor de makers concept. Denk hierbij aan inrichting, bereikbaarheid en veiligheid van onze winkels, dat onze assortimenten volledig en tijdig gewisseld zijn en er altijd voldoende personeelsbezetting is. We richten onze organisatie zo in dat we maximaal tijd kunnen besteden aan het helpen van onze klanten, de makers. En dat betekent ook dat we continue in beweging zijn om ons werk elke dag een stukje beter te doen.

Vacatures
HR

Om er nog meer Voor de makers te zijn is HR erop gefocust om ontwikkeling en samenwerking te bevorderen en de juiste aandacht te geven aan mensen. Tevens wil HR invulling geven aan belangrijke thema's die in de business spelen zoals verandering, cultuur en leiderschap. Hiermee willen wij bereiken dat onze propositie en cultuurwaarden, open, actief en positief, echt onderdeel zijn van ons DNA

Vacatures
IT

IT binnen Brico richt zich op nieuwe ontwikkelingen en optimalisatie van de bestaande systemen. We zijn altijd bezig om de winkelprocessen te ondersteunen en te vergemakkelijken. We hebben de uitdaging om zowel in de winkel als online de klant zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen helpen. Daarnaast moeten onze collega's ook van ons op aan kunnen wanneer zij onze hulp nodig hebben. IT is er dus eigenlijk voor iedereen!

Vacatures
Online &
Digital
Wij openen niet alleen steeds meer winkels, ook online worden er grote stappen gemaakt. Onze focus op e-commerce zorgt voor een online groei en nieuwe interessante functies binnen onze online marketing, product content, e-supply chain en IT teams. Als onderdeel van deze teams bij Brico draag je bij aan de realisatie van de meest complete omnichannel klantervaring en het grootste doe-het-zelf assortiment van België. Zo willen we de grootste online retailer worden binnen de DIY markt.

Vacatures
Assortment &
Supply Chain

Zorgdragen voor het juiste assortiment in de juiste winkels tegen de juiste in- en verkoopprijs, dat is waar ons team zich elke dag opnieuw volledig voor inzet. Wij zorgen ervoor dat het assortiment met regelmaat wordt aangepast & vernieuwd waarbij we uiteraard erg goed luitsteren naar de wensen van de klant. We zijn het middelpunt van de organisatie en werken daarom met alle afdelingen samen. En samenwerken is nou net hetgeen waarin wij uitblinken!

Vacatures
Winkels
Stage

Onze jobaanbiedingen

Selecteer een positie
Kassahostess
Kassaverantwoordelijke
Afdelingsmanager
Winkelmanager
Raadgever
Onthaalhostess
Kassahostess
Kassaverantwoordelijke
Afdelingsverantwoordelijke
Commercieel Manager
Winkeldirecteur
Raadgever
Medewerker Klantendienst
Hoofdkantoor

Vind een job

Volg ons op sociale media