Onze winkelformats

Selecteer een format

Brico

Maak het samen

Brico is jouw lokale vertrouwde dagelijkse winkel met gemakkelijke toegang tot reguliere DHZ behoeftes.

Deze winkels hebben een beduidend grote assortiment met enkele specialisaties zoals in tuin, verf, gereedschappen en hout. Hier vind je alles voor onderhoud, reparaties en ook kleine renovatie- en decoratieprojecten.

De winkels zijn uitstekend bereikbaar en je kunt er makkelijk parkeren. Door de service krijg je echt het gevoel dat je er niet alleen voor staat, of je nu in onze winkels of thuis bent.

Waar?

Brico Planit

Maak het groots!

BricoPlanit is jouw bestemming voor inspiratie en betaalbare oplossingen voor alle DHZ projecten rond huis en tuin.

Onze winkels zijn multispecialisten met een zeer uitgebreid assortiment. Hier kan je – naast onderhoud en reparaties – terecht voor grote renovaties en constructies. Voor ieder project is er een expert aanwezig om je te ondersteunen. Hier kan je echt alle aankopen doen voor jouw groter project tegen scherpe prijzen. Daarnaast kan je inspiratie vinden in onze showrooms, zodat je nieuwe ideeën op doet en de juiste keuzes maakt. We plannen vervolgens samen je projecten en stellen de oplossingen samen die het beste bij jouw behoeften passen.

Waar?

Brico.be

Wij zijn er voor iedereen, voor alle type projecten, op ieder moment via onze website Brico.be. Wij willen altijd dichtbij zijn. Daarom hebben we verschillende winkelformats en zijn we online sterk aanwezig.

Brico City

Maak het nu: snelle oplossingen!

Brico City winkels zijn stadswinkels met een toegankelijk basisassortiment voor de kleinere stadswoningen en zijn perfect voor een snelle aankoop. Bijvoorbeeld voor onderhoudsklussen en reparties die je het liefst meteen even afhandelt. Dit is de stadswinkel die je te voet of met de fiets bezoekt.

Vind een job

Volg ons op sociale media