Terug

JobaanbiedingMarketing Assistant

Algemene Missie

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde digitale marketing student om ons team te versterken als stagiair. Via deze stage kom je in aanraking met de verschillende aspecten van digitale marketing, met een bijzondere focus op sociale media.


Beschrijving

Als stagiair digitale marketing krijg je de kans om samen met ons marketingteam sociale mediacampagnes te ontwikkelen en uit te voeren, met behulp van tools zoals Facebook Ads, Instagram Ads, …  

Je bent niet enkel verantwoordelijk voor het opleveren van de campagnes maar tevens voor het bijhouden van de resultaten van deze campagnes en het opleveren van data-analyse rapporten. Je gebruikt tools zoals Google Analytics, Facebook Insights, om de prestaties van de campagnes: conversies, engagement rates, … op te volgen en te analyseren. Verder onderzoek je de markt op zoek naar actuele trends en komt met innovatieve ideeën voor nieuwe campagnes te ontwikkelen. 

Daarnaast krijg je de kans om vergaderingen van het marketingteam bij te wonen om campagnestrategieën en ideeën te bespreken. Je zal ook vergaderingen met andere afdelingen kunnen bijwonen om mogelijkheden voor groei en ontwikkeling van het bedrijf te bespreken. 

Deze stage is een uitstekende kans voor iemand die zijn pragmatische digitale marketing vaardigheden wil ontwikkelen en wil leren over de laatste trends in digitale marketing en social media. We zoeken iemand die gepassioneerd is over sociale media, online reclame en marketing en die ook effectief in een team kan werken.


Opleidingsniveau

Bachelor Marketing Digital


Talen

Nederlands Frans Engels


Voltijds
Aantal dagen per week: 5
Aantal uren per week: 36


Hoofdzetel

solliciteren voor deze functie

Vind een job

Volg ons op sociale media