Terug

Jobaanbiedinge-Commerce Marketplace Business Developer

Algemene Missie

Zoek jij een commerciële baan waarin je jouw overtuigend talent kunt benutten en de wereld van marketplaces kan leren kennen? Heb je altijd al affiniteit gehad met e-commerce en ben je een aantoonbaar ondernemend persoon?  De Job is voor jou bestemd!  

De job maakt deel uit van het brand new Marketplace team en werkt intensief samen met de Senior Business Developer, Marketplace Manager, Account Manager en Seller Succes Manager.


Beschrijving

Geschikte sellers zijn verkopende partijen die hoogwaardige DIY gerelateerd assortiment aanbieden, de gestelde KPI’s behalen en klaar zijn om met ons platform te koppelen. Nieuwe partijen benader je enthousiast met een gezonde dosis onderhandelingskracht. Je voert een klein onderzoek uit om o.a. te achterhalen of de seller zich aan onze KPI’s kan houden, wat de product reviews zijn elders en of de content inspirerend is.

Als Business developer zorg je ervoor dat de seller van start kan gaan in het Mirakl platform door een handtekening op het contract uit te onderhandelen, uitleg te geven over standaard transparante fees en de seller portaal gepersonaliseerd in te richten. Je helpt sellers met content en het toevoegen van producten. Je werkt in dit onboardingsproces nauw samen met de Seller succes manager. De Account manager neemt na go-live het contact over. De marketplace potentie is enorm en we verwachten dat het de positie van Maxeda als geheel enorm gaat versterken. Tegenwoordig is de strijd om traffic heel intens. De consument start in meer dan 50% vd gevallen hun aankoopreis online. Door meer keuze, zichtbaarheid, beschikbaarheid, toegankelijkheid en passend aanbod gaan we de strijd aan.

Kort gezegd ga je dit doen:

·      Je gaat opzoek naar aantrekkelijke sellers;

·      Enthousiasmeert sellers om op ons platform te komen;

·      Configureert de seller omgeving ;

·      Draagt verantwoordelijkheid voor de ontboardingsvoortgang;

·      Beoordeelt content en deelt verbeterpunten;


Vaardigheden

Bachelor opleiding, bij voorkeur een marketing/communicatie/economie/ gerelateerde opleiding;

3-5 jaar ervaring in eCommerce zoals online marketing of retail category management;

Affiniteit met DIY;

Uitstekende beheersing van de Franse taal;

Open, positief & actief


Opleidingsniveau

Bachelor


Talen

Nederlands Frans Engels


Voltijds
Aantal dagen per week: 5
Aantal uren per week: 36


Hoofdzetel

solliciteren voor deze functie

Vind een job

Volg ons op sociale media